Begynderkursus

Norddjurs Biavlerforening starter begynderkursus i foråret 2022 i lokalerne ved Stenvad Mosebrugscenter  Stendyssevej 14 8586 Ørum Djurs.
Kurset omfatter 5 teoriaftener i løbet af vinteren og når vi kan komme til bierne til foråret, så arbejder vi med bierne i praksis.
Teoriaftener. 1/3 - 8/3 - 15/3 - 22/3  -29/3 - 2022

Sommeren igennem, har vi en ugentlig mødeaften i vores skolebigård. Når sommeren er forbi, er du i stand til at passe dine egne bier.

Dette kursus koster 350 kr og for de penge får du 5 teoriaftener og adgang til skolebigården hver tirsdag aften, sommeren igennem. Du får et  års medlemsskab af Norddjurs Biavlerforening og kan iøvrigt deltage i alle foreningens aktiviteter.

Tilmelding til formanden på telefon 23 35 52 98 eller på mail: norddjurs.biavlerforening@gmail.com

Det sker!